Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Femeilor – reducere de 70% la biletele de avion

4 mar. 2016,, 11:30   Societate
2454 1
Женщинам - 70% скидки на авиабилеты
Foto: airmoldova.md
Compania Aeriană „Air Moldova”, în preajma Zilei Internaționale a Femeilor, le oferă tuturor reprezentantelor sexului frumos oportunitatea de a procura bilete de avion cu o reducere de 70%, relatează NOI.md cu referire la un comunicat al Companiei.

În perioada 4-8 martie, Air Moldova invită femeile să procure la libera alegere bilete de avion spre oricare destinație operată de operatorul național, de la oficiile proprii de vînzări ale Companiei „Air Moldova” de pe bd. Negruzzi 10, din incinta Aeroportului Internațional Chișinău și din cadrul Gării Feroviare.

Totodată, biletele pot fi procurate pe site-ul www.airmoldova.md, precum și la agențiile de turism autorizate din Republica Moldova. Pentru a beneficia de această reducere la procurarea biletelor online, toate doamnele și domnișoarele sînt rugate să introducă în cîmpul e-Voucher codul: 8martie. Pentru achiziționarea biletelor de avion pentru bărbați, se vor face rezervări separate, fără utilizarea e-voucherului.

Oferta este valabilă doar pentru doamnele și domnișoarele care depășesc vîrsta de 12 ani și care vor fi pasagere la cursele directe operate de „Air Moldova” în perioada 4 martie – 4 aprilie 2016. Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei oferte poate varia în funcție de locurile disponibile ale fiecărei curse.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?