X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Bodnarenco: Un deputat PD a încercat să mă cumpere

4 mar. 2016,, 09:00   Politică
7172 3

Bodnarenco: Un deputat PD a încercat să mă cumpere
Foto: tv7.md

Unicul deputat comunist care a recunoscut că au fost încercări de a fi cumpărat pentru a părăsi Partidul Comuniştilor afirmă că nu are încredere în instituţiile statului că vor duce la sfîrşit acest dosar. Potrivit Elenei Bodnarenco, cel care a încercat să vină cu propuneri în acest sens este un deputat al Partidului Democrat.

Invitată în cadrul emisiunii ”Interpol”, Elena Bodnarenco a evitat să divulge numele deputatului.

”Ne-am întîlnit doar eu cu acest deputat, a fost o discuţie între patru ochi. Mi-a propus bani în schimbul ieşirii mele din PCRM. Tîrgul consta în faptul că în cazul în care accept funcţii pentru mine şi familia mea, suma va fi mai mică, iar dacă vreau dpar bani, vor fi mai mulţi. Nu am vorbit despre ce sumă este vorba. Mi s-a dat timp de gîndit. Pot să spun doar că este un deputat democrat. Voi face public numele acestuia doar în cazul în care mă voi convinge că ancheta nu derulează în niciun fel”.

Deputatul PCRM a vorbit şi ce crede despre plecarea foştilor colegi.

”Cred că s-a discutat cu fiecare individual şi banii s-au propus pentru fiecare în parte. Posibil că au fost bani cash ca să nu fie descoperiţi pe conturile bancare. A plecat şi cea mai mai bună prietenă a mea, Galina Balmoş, era cea mai bună prietenă a mea. Trădarea nu se iartă, acum ne salutăm doar din politeţe, nimic mai mult”, susţine Elena Bodnarenco.

Referitor la declaraţiile unui fost coleg de partid care s-a plîns pe salariul mic de deputat, Bodnarenco a declarat că trăieşte doar din salariu şi încearcă să nu depăşească acest buget.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?