X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Reprezentanții PSRM au reușit să suspende o construcție ilegală pe strada Ialoveni

2 mar. 2016,, 13:15   Capitala
2513 1
Социалистам удалось приостановить незаконное строительство на Яловенской
Foto: bloknot-moldova.md
Consilierii municipali și deputații din Partidul Socialiștilor au reușit să suspende o construcție ilegală pe strada Ialoveni. Despre aceasta a scris pe contul său de pe o rețea de socializare consilierul PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov. Potrivit lui, pe șantierul de construcții au fost depistate mai multe abateri de la legislație.

”O nouă construcție pe strada Ialoveni. Panoul informațional și cel dispozitivivele antiincendiare lipsesc, la fel ca și condițiile pentru muncitori. Am chemat oamenii legii, am scris repetat o plîngere. Așteptăm să vină aici și deputații socialiști, iar pînă atunci vor lucra angajații Inspecției în construcții, pompierii și ecologiștii ”, a scris Alexandr Odințov.

Mai tîrziu, dispozitivile antiincendiare și panoul informațional au fost totuși instalate pe șantierul de construcții. Mai mult, potrivit lui Alexandr Odințov, compania de cosntrucții a acceptat să suspende lucrările, dar și să înlăture toate neregulile.

Subiectul construcției ilegale pe strada Ialoveni va fi examinată astăzi în cadrul ședinței speciale a comisiei instituită de Consiliul Municipal Chișinău, care urmează să studieze toate cazurile de construcții ilegale din Chișinău, dar și să analizeze procedura de eliberare a terenurilor pentru construcții în anii 2011-2015.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?