Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Ei sînt primii finaliști ai etapei naționale al Eurovisionului 2016

24 feb. 2016,, 08:15   Societate
3760 0

Foto: trm.md

La 23 februarie curent, a avut loc prima semifinală a etapei naționale a concursului muzical „Eurovision 2016”. În cadrul acesteia au evoluat 12 interpreți, relatează NOI.md.

Primii finaliști care au reușit să cucerească jurații și publicul din fața micilor ecrane sînt:

Maxim Zavidia – La la love
Doinița Gherman – Irresistible
Valeria Pașa – Save love
DoReDos – Funny Folk
Viola – In the name of love
Che-MD – Vodă e cu noi
Valentin Uzun – Mine.

La fel, aceștia au extras și numerele potrivit cărora vor ieși în scena marii finale din 27 februarie. O va deschide Valentin Uzun, urmat de Maxim Zavidia. Numărul trei i-a revenit Doiniței Gherman. Numărul șase l-au extras cei de la Che-MD, Viola va cînta sub numărul 12, urmată de DoReDos, iar ultima din această primă semifinală, cu numărul 15, în scenă va ieși Valeria Pașa.

Juriul a fost compus din fondatorul Chișinău Youth Orchestra, Adriano Marian; compozitorul Vladimir Beleaev; interpretul Iurie Mahovici; pictorița Valeria Barbas; actorul Boris Cremene; interpreta compozitoarea și Georgeta Voinovan; antrenoarea emerită a Republicii Moldova Svetlana Gozun; interpretul Ruslan Țăranu și actrița Angela Ciobanu.

Telespectatorii au putut suna de 10 ori și au avut ocazia să trimită 10 sms-uri de pe telefonul mobil, dar și să sune de 20 de ori de pe telefonul fix, votînd astfel pentru interpretul și melodia preferată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?