Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

O chișinăuiancă s-a filmat în videoclipul lui Oleg Gazmanov și Tamara Gverdțiteli (VIDEO)

23 feb. 2016,, 16:30   Showbiz
7366 0

Молдаванка снялась в видеоклипе Олега Газманова и Тамары Гвердцители (ВИДЕО)
Foto: youtube.com

Valeria Mija este tînăra chișinăuiancă care s-a filmat în noul clip al interpreților ruși Oleg Gazmanov și Tamara Gverdțiteli pentru piesa „Voronoi”. Tînăra, pasionată de modeling, a fost aleasă din cele 120 de participante la casting, relatează NOI.md.

În cadrul unei emisiuni televizate, Valeria Mija a povestit cum a ajuns ea să fie protagonista acestui clip. Potrivit acesteia, producătorul videoclipului i-a lăsat un mesaj pe internet, unde o întreba dacă nu ar vrea să se filmeze, iar ea a acceptat propunerea. A trecut castingul, la care au participat 120 de fete. „Am avut o probă video la care am participat și uite că am cîștigat. Am rămas foarte surprinsă și bucuroasă. A fost un val de emoții, mai ales că rolul principal este al unei țigănci, iar eu am ochii albaștri și pielea albă”, a povestit protagonista.

Mai mult decît atît, videoclipul a fost filmat în Moldova, din mai multe motive. În imagini se dorea un peisaj mai pitoresc, iar filmările au avut loc în luna octombrie, însă în Rusia ninsese deja. Din această cauză, regizorul, și el moldovean de altfel, a ales Republica Moldova.

„Oamenii din echipă au fost foarte receptivi, buni și interesanți. Gazmanov nu a fost în Moldova, el a fost filmat aparte, la fel ca și Tamara. A fost ceva nou pentru mine, nu am mai avut asemenea experiențe. M-am gîndit chiar la un viitor în legătură cu acest domeniu”, a adăugat Valeria Mija.

Filmările clipului au avut loc în Moscova și într-un sătuc din Moldova la finele lunii octombrie a anului 2015. Pentru a realiza ideile propuse, regizorul a avut nevoie de trei zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?