Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4012

Deși există interdicția Consiliului municipal, la Chișinău continuă construcția noilor benzinării (FOTO)

22 feb. 2016,, 08:45   Societate
3563 4
Foto: bloknot-moldova.md
Deși joi Consiliul municipal Chișinău a votat pentru instituirea moratoriului asupra proiectării și construcției noilor stații de alimentare cu combustibil în capitală, ieri lîngă clădirea Circului a fost inițiată construcția unei noi benzinării. Muncitorii au reușit să taie cîțiva pomi, cînd la fața locului au sosit deputați și consilieri municipali din Partidul Socialiștilor, reprezentanți ai Partidului Nostru, consilierul neafiliat Ion Ștefăniță, reprezentanți ai societății civile.

Consilierul municipal din PSRM, Petru Corduneanu, a deposedat muncitorii de un ferestrău cu benzină și a prevenit tăierea ilicită a pomilor. Grație intervenției oportune a deputaților și consilierilor municipali, construcția din strada Renașterii nr.1, realizată de Compania Bemol, a fost stopată.

După cum au menționat socialiștii și alți consilieri municipali, ei intenționează și pe viitor să întreprindă totul, ca să nu admită fărădelegi la Chișinău. „Așa este, cînd în loc de primar al Chișinăului, avem un gropar”, - a scris în rețelele sociale deputatul PSRM, Grigore Novac.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?