Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Reacţia ministrului la faptul că o ambulanţă transportă ciment (VIDEO)

19 feb. 2016,, 09:15   Societate
6605 6

Foto: jc.md

Ruxanda Glavan a venit cu o reacţie la postarea video în care o ambulanţă transportă ciment.

Ministrul Sănătăţii a declarat că asemenea cazuri sînt inacceptabile şi afectează imaginea întregului sistem medical din Republica Moldova:

"Cu puțin timp în urmă, am fost sesizată despre filmulețul apărut pe facebook, în care niște persoane încarcă saci cu ciment într-o ambulanță. Imediat am încercat să clarific situația, pentru că asemenea cazuri sînt absolut inacceptabile, afectînd, de altfel, activitatea și imaginea întregului sistem medical din Republica Moldova".

De asemenea, Ruxanda Glavan a specificat că ambulanţa nu se află în subordinea Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău.

"Din păcate, ambulanța, cu numerele de înmatriculare C FG 919, aparține Spitalului Municipal nr.1, aflat în subordinea Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău, ceea ce face imposibilă sancționarea responsabililor de către mine, ca ministru. Mizez, însă, pe atitudinea colegilor de la Direcția Sănătate a Primăriei, ca să-i sancționeze neapărat pe cei ce se fac vinovați de o asemenea scenă rușinoasă cu implicarea unui vehicul destinat salvării vieților omenești, nicidecum transportului sacilor cu ciment!", a relatat Ministrul Sănătăţii.

Totodată, Ruxanda Glavan a menţionat că pentru a evita confuziile, se va lua în calcul posibilitatea adăugării marcajul pe ambulanțe și denumirea instituției în subordinea cărei se află.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?