Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Cele mai importante componente ale turismului moldovenesc vor fi premiate

14 feb. 2016,, 12:00   Business
3926 1
Foto: fci.md
Pe 4 martie curent, Federația de Promovare a Turismului din Moldova (FPTM) va premia cele mai importante componente ale turismului din Republica Moldova. La fel, vor fi premiate cel mai bun spot video, cea mai reușită fotografie, istorioară și aplicație de promovare a turismului din țară, transmite NOI.md.

Astfel, la Gala Turismului Republicii Moldova vor fi premiați cei mai de succes oameni și instituții care s-au implicat activ în promovarea turismului din întreaga țară, aceștia fiind nominalizați în unul dintre cele 16 topuri organizate de FPTM. Printre aceste topuri se numără: 50 cele mai bune agenții de turism, 50 de oameni ai turismului, 10 destinații turistice recomandate turiștilor străini, 10 ghizi turistici din țară recomandați turiștilor străini, 10 cele mai bune site-uri turistice din RM, 10 meșteri populari, 10 bucate îndrăgite de turiștii care ne vizitează.

Deținătorii celui mai reușit spot video, fotografie, istorioară sau aplicație de promovare a turismului vor fi premiați cu sume de 250-5000 de lei. Cîștigătorii vor fi aleși de către locuitorii țării și un grup de experți.

Proiectul are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor Republicii Moldova la viața de zi cu zi a industriei turismului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?