X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Streleț: În ciuda presiunilor din partea noii majorități, cei 263 primari liberal-democrați rămân fideli principiilor PLDM

6 feb. 2016,, 14:55   Politică
975 1

Foto: noi.md

Aleșii locali PLDM au aprobat o declarație primn care își reconfirmă adeziunea la formațiune, dar și solidarizarea cu acțiunile de reformare ale partidului, enunțate anterior. Anunțul a fost făcut de liderul interimar PLDM, Valeriu Streleț după reuniunea pe care au avut-o astăzi la Casa Sindicatelor.

"Am aprobat o declarație în care s-a confirmat unitatea și solidaritatea partidului. Am ținut să avem o discuție tocmai cu primarii și consilierii pentru că anume ei sunt ținta unor atacuri de a-i coprupe pentru a semna declarații de ieșire din PLDM. Absoluta majoritate a primarilor, și ei sunt 263, rămân membri ai PLDM și își conștientizează rolul de a reconstrui, renaște și regândi partidul", a declarat Streleț.

Liderul formațiunii spune că la ședință s-a confirmat încă o dată că decizia de a trece în opoziție a fost una corectă, iar printre alte subiecte au fost și cele privind organizarea congresului din martie.

Potrivit lui Streleț, la ședință au venit circa 230 de persoane, primari și consilieri PLDM, unica organizație care nu a fost prezentă fiind cea de la Cahul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?