Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Drăguțanu despre explozia din propria casă: Fără comentarii

4 feb. 2016,, 12:03   Politică
1214 4
Дрэгуцану о взрыве в своём доме: Без комментариев
Foto: tv7.md
Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Dorin Drăguțanu, nu a comentat incidentul cu explozia grenadei pe balconul casei sale. El consideră că este prematur de vorbit despre deflagrație pînă la anunțarea rezultatelor investigațiilor, relatează NOI.md.

„Am unele raționamente în legătură cu aceasta, dar mă voi abține de la comentarii. De elucidarea cazului trebuie să se ocupe organele competente, iar declarațiile din mass-media în legătură cu aceasta le consider emoționale și speculative”, a declarat Drăguțanu în cadrul conferinței de presă din 4 februarie.

Drăguțanu nu a comentat nici declarația prim-ministrului Pavel Filip din cadrul ședinței Guvernului de la 3 februarie. Potrivit șefului Cabinetului de Miniștri , urmele incidentului de la casa lui Drăguțanu pot duce la o grupare mafiotă cu interese proprii la una dintre băncile comerciale. Poate fi vorba despre activitatea suspectă a Moldindconbank și implicarea în aceasta a șefului BNM.

În noaptea spre 1 februarie, pe balconul casei lui Drăguțanu a fost aruncată o grenadă RGD-5. Unda de șoc a spart toate geamurile casei. În momentul incidentului, familia Drăguțanu era acasă, însă nimeni nu a avut de suferit fizic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?