X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Ce a discutat Braghiș cu ambasadorii UE și SUA la Moscova?

2 feb. 2016,, 15:25   Politică
934 5
О чем говорил Брагиш с послами ЕС и США в Москве?
Foto: moldnews.md
Dumitru Braghiș, Amabasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Moldovei în Rusia, a avut o întrevedere cu ambasadorul Vygaudas Ušackas, șeful Reprezentanței Uniunii Europene în Federația Rusă, examinînd cu acesta un spectru larg de probleme referitoare la procesul de integrare europeană a Moldovei, transmite NOI.md.

În particular, a fost vorba despre urgentarea implementării reformelor, prevăzute de Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, extinderea prevederilor Zonei de comerț liber aprofundat și atotcuprinzător pe întreg teritoriul RM.

Diplomații au operat de asemenea schimb de opinii referitoare la situația politică internă în Moldova și au examinat starea de lucruri privind reglementarea transnistreană.

Anterior Dumitru Braghiș a avut o întrevedere cu John Tefft, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al SUA în Federația Rusă, examinînd cu acesta un șir de chestiuni referitoare la relațiile bilaterale moldo-americane. Părțile au schițat direcțiile prioritare pentru dezvoltarea lor în continuare în spiritul dialogului strategic existent.

Dumitru Braghiș l-a informat de asemenea pe omologul său despre actuala situație din Moldova și prioritățile noului Guvern al Moldovei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?