Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Ghimpu vorbeşte în premieră despre legitimitatea guvernului Filip

1 feb. 2016,, 15:40   Politică
1135 22
Гимпу впервые высказался насчет легитимности правительства Филипа
Foto: nbm.md
În acest week-end, Preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu a participat la şedințele Consiliilor Teritoriale PL din Criuleni, Dubăsari, Leova și Călărași, în cadrul cărora a vorbit în premieră despre legitimitatea Guvernului Filip.

După cum relatează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă al PL, atît Mihai Ghimpu, cît și cei prezenți la ședințe au menționat că cetăţenii îşi doresc stabilitate, reforme şi un Guvern stabil pe o perioadă cît mai îndelungată de timp.

„Președintele PL, a pus accentele pe legitimitatea Guvernului, fapt contestat de cei care doresc să aducă Republica Moldova în haos și dezordine, prin declanșarea alegerilor anticipate”. Mihai Ghimpu a spus că „cel mai de preț sentiment al unui om este atunci cînd este cu conștiința împăcată”. „Dacă noi nu participam la formarea majorității parlamentare, atunci sigur azi aveam alegeri anticipate. Sîntem conştienţi că alegerile anticipate ar fi adus în mod sigur la putere forțele pro-ruse, care vor să întoarcă RM spre Kremlin, fapt confirmat de „troika” la emisiunea „În PROfunzime”, a spus el.

De asemenea, Preşedintele PL a menţionat că, datorită deciziei de participare în majoritatea parlamentară, „reformele şi proiectele începute vor derula cu succes şi în cel mai scurt timp vom avea performanţe economice şi vom îmbunătăţi nivelul de trai aşteptat de atîta timp de cetăţeni”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?