X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Popov intenționează să candideze la postul de vicepreședinte al PD

29 ian. 2016,, 09:15   Politică
803 1
Foto: privesc.eu
Ambasadorul plenipotențiar și extraordinar al Republicii Moldova în Austria și Slovacia, reprezentantul oficial al RM pe lîngă OSCE și structurile ONU la Viena, Andrei Popov, este dispus să părăsească serviciul diplomatic pînă la încheierea mandatului său și să ocupe postul de vicepreședinte al PDM, deși s-a retras din organele de conducere ale Partidului Democrat. El a declarat acest lucru în carul ședinței Clubului de Presă Internațional „Rezonanța socială”.

Toamna trecută, Andrei Popov l-a informat pe președintele PD, Marian Lupu, despre faptul că este dispus să revină în politică și să preia una dintre cele trei funcții vacante de vicepreședinte după plecarea lui Valeriu Lazăr, Oleg Țulea și Igor Corman. Ultimii doi au fost responsabili pentru chestiunile privind politica externă a partidului.

„Sînt dispus să ocup această funcție. Atunci cînd PD va pretinde una dintre aceste poziții în cadrul Guvernului, intenționez să concurez cu orice candidat la postul de ministru al afacerilor externe, deoarece dispun de experiență, cunoștință și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe în folosul țării”, a declarat diplomatul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?