X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Opoziția unită a respins invitația lui Candu, dar îl așteaptă la forum

28 ian. 2016,, 18:00   Politică
1164 7
Объединённая оппозиция отклонила приглашение Канду, но ждёт его на форуме
Foto: sputnik.md
Liderii opiziției unite Igor Dodon, Renato Usatîi și Andrei Năstase nu intenționează să accepte propunerea președintelui Parlamentului, Andrian Candu, de a avea o întrevedere pe 29 ianuarie, la ora 09.00. Totodată, liderii protestatarilor îl așteaptă pe democrat la Forumul civic, care va începe tot mîine, la ora 10.00, informează NOI.md.

Ultimatumul înaintat de opoziție guvernării a expirat astăzi, la ora 17.00. Potrivit președintelui PSRM, Igor Dodon, invitația lui Andrian Candu a venit prea tîrziu. „Nu vom merge la întîlnire cu Candu la ora stabilită, dar îl așteptăm cu propuneri privind depășirea crizei politice la Forumul civic, care va începe la ora 10.00 și va avea loc în incinta hotelului «Jolly Alon»”, a declarat Dodon.

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a îndemnat adepții care vor veni la Forumul civic de mîine să aducă cu ei flori. „Vă explic mai tîrziu de ce”, le-a spus Usatîi celor care nu susțin investirea Guvernului Filip. La rîndul său, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, le-a recomandat insistent președintelui Parlamentului și delegației din partea majorității parlamentare să vină la Forumul civic cu propuneri constructive. „În caz contrar, vom avea o singură soluție, care va fi anunțată în cadrul forumului”, a declarat Năstase.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?