X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Nicolae Botgros la 63 de ani: Eu sînt foarte tînăr

28 ian. 2016,, 17:45   Showbiz
1329 0
Маэстро Ботгрос в 63 года: Я еще очень молод
Foto: facebook.com
Maestrul Nicolae Botgros și-a sărbătorit recent cea de-a 63-a aniversare. Cu toate acestea, artistul se simte plin de forțe. „Eu sînt foarte tînăr, nici nu se discută!”, a afirmat maestrul în cadrul unui interviu, notează NOI.md.

Potrivit artistului, el se află la vîrsta cînd nu doar copiii, dar deja și nepoții muncesc, remarcînd cu mîndrie prezența nepotului Cristi în orchestra „Lăutarii”, la unul dintre festivaluri.

Nicolae Botgros a anunțat, în cadrul unei emisiuni televizate, că are agenda încărcată de evenimente pentru anul acesta: „Pînă se termină «Mărțișorul», avem de imprimat vreo 14 CD-uri, după care vin altele. La fel, avem spectacole, concerte, festivaluri, nunți și multe alte evenimente”. Artistul a menționat cu regret că marea majoritate dintre ele le va petrece în România, și nu acasă. „Mai mult voi activa în România, ca toții anii pe care i-am lucrat. Cu părere de rău, nu numai eu, dar și mulți alții au început a pleca în țara vecină, și asta deoarece acolo se cîștigă mai bine”, a remarcat Nicolae Botgros.

Mai mult decît atît, maestrul susține că deja de mulți ani trăiește în România, însă se simte mult mai bine în Moldova: „Ne simțim totuși mai bine acasă. România este o țară mare, unde poți să lucrezi de dimineață, pînă seara. Aici însă e o țară mică, ai plecat la Ungheni, Soroca, Cahul și s-a terminat. Nu uităm de oamenii dragi de aici. Sincer să fiu, așteptăm cu sufletul la gură «Mărțișorul», deoarece atunci avem ocazia să ne mai întîlnim cu oamenii de la sate, cu prietenii, colegii, fiindcă ai noștri rămîn ai noștri pentru totdeauna”, a mărturisit Nicolae Botgros.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?