Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Sturza: Alegerile nu sînt o problemă, ci o soluție

20 ian. 2016,, 12:01   Politică
1121 3

Sturza: Alegerile nu sînt o problemă, ci o soluție
Foto : noi.md

Urmează o perioadă extrem de grea pentru cei care se opun regimului de putere absolută de la Chișinău, avertizează fostul premier Ion Sturza, în cel mai recent comentariu al său pe o rețea de socializare, notează NOI.md.

„Volens-nolens s-a ajuns și la: furați, băieți, miliarde, sărăciți poporul, spălați miliardele mafiei, faceți contrabandă, trafic. Într-un cuvânt: jefuiți în pace, numai să nu vină rușii! Dar ei nici măcar nu trebuie să vină, ei sînt în mintea moldovenilor ca o soluție să scape de cei care le-au capturat statul. Încă cîteva luni de guvernare «proeuropeană» și moldovenii vor construi «poduri de flori» peste Nistru”, susține Ion Sturza cu referire la mesajul exprimat de ambasadorul SUA la Chișinău, în ceea ce privește necesitatea evitării anticipatelor.

Potrivit omului de afaceri, alegerile anticipate nu trebuie privite cu teamă, ci cu încredere că lucrurile mai pot fi schimbate.

„Știu că urmează o perioadă extrem de grea pentru cei care se opun regimului de putere absolută de la Chișinău. Grupul Petrenco sau feciorii lui Timofti sînt floare la ureche.... Dar eu prefer să stau «copăcel», nu gîrbovit, în speranța că vor veni «ai noștri». Pentru mine «ai noștri» sînt moldovenii. Dar și sper că am înțeles corect că nu-l susțineți pe Xulescu și că alegerile nu sînt considerate o problemă, ci o soluție”, mai spune Sturza în comentariul său.

Precizăm că reacția lui Ion Sturza a fost provocată de declarațiile făcute în ultima perioadă de oficialii americani, care optează pentru învestirea unui guvern proeuropean la Chișinău, cu scopul de a evita alegerile anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?