X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Dodon: Noi trebuie sa facem ca Moldova sa supravietuiasca pentru noi si pentru copii si nepotii nostri

16 ian. 2016,, 14:05   Politică
1016 5

Foto: actualitati.md

Despre aceasta președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a declarat în cadrul mitingului de amploare din fața Parlamentului RM cu genericul: “Vrem alegeri anticipate!”, relatează Actualități.md.

“Vreau să salut aici în centrul Chișinăului zeci de mii de oameni care sunt liberi și mîndri de faptul că sunt moldoveni.

Eu consider că toți împreună trebuie să ne unim în pofida ideologiilor politice, pentru a da jos oligarhii, și să mergem la alegeri parlamentare anticipate. Eu sunt ferm convins că pe toți ne doare inima de tot ceea ce se întîmplă în RM.

Noi împreună am reușit să dăm jos trei guverne pe parcursul acestui an, și am reușit să fim foarte aproape de alegerile anticipate și nu vom ceda”, a declarat liderul PSRM .

În același timp Igor Dodon s-a referit și la noul candidat desemnat de președintele Nicolae Timofti pentru funcția de premier al RM Pavel Filip despre care se spune că ar fi omul oligarhului Vlad Plahotniuc.

“Cel mai important este faptul ca noi să împiedicam ca acest candidat pentru funcția de prim-ministru să ajungă la guvernare.

Ne stimată guvernare și ne stimați oligarhi, nu va jucați cu focul! Dar răbdarea cetățenilor este la limită!

Haideți să ne unim toți împreună. Noi trebuie să facem tot posibilul ca Moldova să supraviețuiască pentru copii și nepoții noștri”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?