X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Putin a comunicat despre apariţia celui mai eficient medicament contra Ebolei

13 ian. 2016,, 17:45   Externe
737 1
Путин сообщил о появлении самого эффективного лекарства от Эболы
Foto: lenta.ru
Rusia a înregistrat medicamentul contra bolii virale Ebola. Potrivit informaţiilor difuzate de TASS la 13 ianuarie, acest lucru a fost anunțat chiar de către preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul unei întrevederi cu membrii guvernului rus.

„Avem o veste bună, voi cere Ministerului Sănătăţii să ne comunice acest lucru. Am înregistrat un medicament contra febrei hemoragice Ebola, care în urma testărilor respective şi-a dovedit eficienţa înaltă, mult mai înaltă decît cea a preparatelor aplicate în lume pînă acum”, a comunicat şeful statului rus.

În octombrie 2015, Putin a solicitat în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Securitate al FR să se minimizeze riscul de răspîndire a infecţiilor nocive şi să nu să se admită pătrunderea lor în Rusia de pe teritoriul statelor vecine. Preşedintele a reamintit că în diverse regiuni ale planetei se atestă izbucniri regulate ale maladiilor infecţioase periculoase. El a citat drept exemplu febra hemoragică Ebola, care a provocat decesul a 11 mii de persoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?