Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

La Detroit, Ford a prezentat două versiuni noi: Ford Fusion și F-150 Raptor SuperCrew

12 ian. 2016,, 16:10   Ştiri Auto
958 0
Foto: ford
Ford Motor Company a părezentat, la salonul auto de la Detroit, noile versiuni Ford Fusion și F-150 Raptor SuperCrew.
În clasa lor , noile versiuni Ford Fusion dictează cele mai înalte standarde, oferind gama cea mai avansată din punct de vedere al dotării tehnologice , inclusiv Ford Fusion V6 Sport și două modele hibride , precum și seria Fusion Platinum.
• Versiunea Fusion V6 Sport: sedanul sport cu tracțiune integrală are un motor de 2,7 litri EcoBoost® V6 cu Twin Turbo, care dezvoltă 325 c.p. la cuplul 474 Нм. Modelul are un exterior agresiv, grilaj negru pe radiator , discuri de 19 țoli, spoiler/spate și două țevi de eșapament împerecheate .
• În America, versiunile Fusion Hybrid și Fusion Energi deschid topul celor mai comercializate automobile hibride cu funcția de încărcare de la o rețea externă. Noul soft al ambelor versiuni hibride oferă clienților o dirijare mai hazardată, iar electromotoarele mai eficiente asigură un consum scăzut de combustibil și o rezervă mai mare de deplasare cu autonomia electrică.
• Fusion Platinum: Această serie a fost elaborată pentru cei are caută mai mult rafinament și executare, în clasa respectivă. Versiunea este accesibilă cu notoriul motor EcoBoost de 2,0 l, precum și cu tracțiune integrală. Interiorul impresionează cu tapițeria din piele reliefată Cocoa pe panoul de comandă și portiere, iar volanul este îmbrăcat manual în piele Venetiană. Grilajul radiatorului are culoarea Magnetic.
F-150 Raptor SuperCrew – este noua versiune a celui mai rezistent și avansat picup F-150 Raptor. Modelul dispune de și mai mult spațiu pentru pasageri și mărfuri, este înzestrat cu o manevrabilitate mai mare și capacități off-road deosebite.
F-150 Raptor SuperCrew este dotat cu o suspensie perfecționată și motorul nou EcoBoost® 3,5 l cu o transmisie în 10 trepte și cutie de transfer automată. Pneurile exclusiviste off-road asigură un bun ambreaj pe sectoarele dificile.
Modelul are versiunea nouă a sistemului inteligent de tracșiune integrală Terrain Management System™ cu 6 regimuri, ficare dintre acestea fiind ideal pentru un anumit tip de caposabil și diverse condiții climatrertice.
Utilizarea materialelor avansate la construirea caroseriei – a oțelului și a aluminiului de înaltă rezistență – a permis scăderea greutății mașinii cu 500 funți (cca 227 kg) comparativ cu precedenta generație Raptor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?