Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

De sărbători, numărul polițiștilor de patrulare va fi dublat

31 dec. 2015,, 11:15   Societate
619 0
Патрульные отряды полиции увеличились вдвое на время праздников
Foto: newsmoldova.md
Peste trei mii de polițiști vor asigura ordinea publică de Revelion și Crăciun, dublu față de zilele obișnuite, informează NOI.md.

În perioada sărbătorilor, locurile publice vor fi patrulate de 3120 de angajați ai poliției. Din echipele de patrulare vor face parte atît angajați ai Inspectoratului General al Poliției (IGP), cît și ai Inspectoratului Național de Patrulare. Informația a fost comunicată astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către șeful Direcției generale securitate publică din cadrul IGP, Mihail Ciubaciuc.

Colonelul de poliție le-a solicitat cetățenilor să fie atenți. Astfel, nu se recomandă aflarea în stradă cu obiecte de valoare sau comunicarea cu persoane necunoscute. Poliția le recomandă părinților să-și supravegheze cu atenție copiii.

La rîndul lor, angajații organelor de drept au întreprins toate măsurile necesare pentru asigurarea liniștii cetățenilor în perioada sărbătorilor. Au fost efectuate controale operative în locurile de comercializare a obiectelor pirotehnice, iar în comun cu Agenția „Moldsilva” au fost prevenite cazurile de defrișare ilegală a brazilor.

Mihail Ciubaciuc, în numele șefului interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, i-a felicitat pe cetățenii Moldovei cu ocazia Anului Nou și a Crăciunului, dorindu-le un an cît mai bun.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?