Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Moldova – cea mai promițătoare destinație pentru turiștii din Rusia

28 dec. 2015,, 10:30   Societate
1444 5
Молдову признали самым перспективным направлением для туристов из России
Foto: corina-travel.com
Republica Moldova a fost recunoscută drept cea mai promițătoare destinație pentru turiștii ruși în anul 2016, informează NOI.md. Lista celor mai actuale destinații pentru cetățenii din Rusia în anul viitor a fost întocmită de sistemul de căutare rapidă a biletelor de avion Skyscanner în baza datelor statistice din ultimii ani. Astfel, datele Skyscanner privind rezervările din ultimii trei ani arată că în ratingul celor mai preferate 100 de destinații ale turiștilor ruși, în anii 2013-2015, Moldova a avut cea mai spectaculoasă urcare – cu 27 de poziții. Skyscanner a numit țara noastră una dintre cele mai promițătoare direcții în anul 2016. Popularitatea Moldovei a crescut în urma mai multor factori: curse aeriene directe, intrarea fără vize, lipsa barierei lingvistice, dar și creșterea interesului rușilor față de odihna culturală și gastronomică.

Pe locul doi după creșterea ratingului în ultimii trei ani se află Sri Lanka, care a urcat 11 poziții. Locul trei este împărțit de Georgia și Insulele Maldive, cu cîte 8 urcări în top.

Din lista celor mai promițătoare destinații turistice în anul 2016 fac parte unele destinații atractive și ieftine din Europa (Lituania, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, România), Cipru, Canada, Japonia, Cambogia și Iran.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?