Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Toți elevii creativi sînt îndemnați să participe la concursul „Scrisoare mamei”

10 dec. 2015,, 15:15   Societate
1328 0
Ученики приглашаются к участию в конкурсе «Письмо маме»
Foto: allfun.md
Și în acest an, toți elevii creativi din întreaga țară au posibilitatea să participe la o nouă ediție a concursului „Scrisoare mamei”, care se desfășoară în perioada 1 decembrie 2015 – 20 februarie 2016, relatează NOI.md.

La competiție pot participa elevii din clasele gimnaziale și liceale, atît vorbitori de limba română, cît și alolingvi. Concursul are drept scop sensibilizarea tinerei generații, promovarea creativității, identificarea și promovarea tinerelor talente. De asemenea, el va atrage atenția publicului la realitățile existente și îi va motiva pe tineri să-și respecte părinții.

Lucrările trebuie expediate în format electronic pînă pe 20 februarie la una dintre adresele: [email protected] și [email protected].

Cîștigătorii vor beneficia de premii bănești în valoare de 2000 de lei pentru locul I, de 1500 de lei pentru locul II și de 1000 de lei pentru locul III.

Înmînarea premiilor și altor distincții va avea loc în municipiul Chișinău, în cadrul unei solemnități speciale, în preajma sărbătorii internaționale a femeilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?