X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Lidia Isac: Șansele de a reprezenta Moldova în Suedia sînt cu adevărat reale (VIDEO)

9 dec. 2015,, 14:30   Showbiz
1172 0

Lidia Isac: Șansele de a reprezenta Moldova în Suedia sînt cu adevărat reale
Foto: noi.md

Tînăra interpretă Lidia Isac s-a înscris din nou în cursa Eurovisionului. Aceasta are o piesă semnată de o echipă de compozitori din Suedia și Rusia, cei care au compus și melodiile pentru Polina Gagarina și Dina Garipova, finalistele ediției 2015, informează NOI.md.

Lidia a hotărît și anul acesta să-și încerce norocul la concursul Eurovision 2016, etapa națională, înscriindu-se cu piesa „Falling stars”. „Anul acesta am o piesă foarte bună, care poate reprezenta țara la orice concurs internațional. Sînt bucuroasă că după lansare, «Falling stars» a fost preluată de radiourile internaționale, ceea ce demonstrează că e un hit”, a declarat interpreta pentru NOI.md.

În interviul acordat echipei noastre, Lidia a fost discretă în ceea ce privește piesele concurenților săi: „Sînt foarte diferite. Fiecare interpret a încercat să-și exprime individualitatea artistică”.

Lidia este sigură de forțele proprii și de piesă, care speră să-i aducă cîștigul din acest an. „Anul acesta șansele de a reprezenta Moldova în Suedia sînt cu adevărat reale, deoarece am o piesă avantajoasă. Eu sînt pregătită psihologic și vocal pentru această competiție. În 2015, am fost la Eurovision în Austria în calitate de jurnalistă. Această experiență mi-a arătat cum e concursul din interior, ce piese și artiști devin mai populari, cum trebuie să-ți promovezi țara și piesa peste hotare. Și sigur am alături o echipă întreagă de producători cu experiență în domeniul Eurovisionului și al promovării muzicale”, ne-a spus Lidia.

Participanta a depus cererea de participare chiar în ultima zi, pe 7 decembrie din motivul că abia atunci a primit piesa mixată de la producătorul său de sunete, acesta mixînd și piesa „Euphoria” pentru Loreen.

Cu ajutorul acestui cîntec, Lidia speră mult să cîștige etapa națională a Eurovisionului și chiar să aducă Eurovisionul în Moldova, anul viitor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?