X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Moldovenii sunt cu gîndul la vacanță

4 mai. 17:20   Societate
2213 0

Suntem în ultima lună de primăvară, iar moldovenii stau deja cu gîndul la soare, mare și distracție.

Unii, mai nerăbdători, au și plecat în vacanță, chiar în perioada sărbătorilor de Paști, alții, cei mai mulți, au decis să mai aștepte. Cele mai solicitate destinații în luna mai, potrivit datelor unei agenții de turism din Moldova, sînt Turcia, Bulgaria, Grecia și Cipru.

În această perioadă, un moldovean care vrea să se odihnească în Bulgaria, trebuie să scoată din buzunar în jur de 200 de euro pentru șase nopți. Prețul crește pentru Turcia, 280 euro per persoană, la fel pentru șase nopți. Iar cei care vor să vadă frumusețea din Grecia, în luna mai, vor scoate din buzunar 360 de euro pentru șase nopți pe insula Creta. Prețul poate fi mai mic dacă alegeți să mergeți în Grecia cu autocarul, 189 de euro per persoană.

„Mulți așteaptă să treacă sărbătorile de Paști, însă sînt și din cei care pleacă în această perioadă în vacanță. Dacă e să vorbim în procente, atunci 30 la sută aleg să meargă acum la odihnă, iar restul, 70%, după Paștele Blajinilor”, a precizat Ion Curmei, directorul unei agenții turistice.

Ion Curmei spune că au oferte bune și în Egipt, însă sînt mai puțin întrebate, întrucît prețul este mult mai ridicat.


Agenția are oferte bune și pentru familiile cu copii. Cei care aleg un hotel de 5* (o familie cu doi copii), scot din buzunar aproximativ 2000 – 2500 euro. Dar și aici, totul depinde de vîrsta copiilor și preferintele clienților pentru hotel.

0
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?