Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Autoritățile de la Kiev încurajează ucrainenii să participe la slujbele de Paște online

4 mai. 12:45   Externe
1502 0

Autoritățile locale din Kiev încurajează ucrainenii să participe la slujbele de Paște online în loc să meargă la biserică, din considerente de securitate, conform unui comunicat emis de administrația militară a orașului, citat de Kyiv Independent.

Pe 5 mai, în ziua de Paște Ortodox, măsurile de securitate vor fi întărite în Kiev. Autoritățile vor institui starea de asediu de la miezul nopții pînă la ora 05:00 dimineața, iar peste 23.000 de polițiști vor fi mobilizați pentru a asigura monitorizarea și menținerea ordinii. Cu toate acestea, administrația locală îndeamnă locuitorii să nu se prezinte la biserică, ci să urmărească slujba de Înviere online, notează Noi.md cu referire la realitatea.

„Dragi locuitori ai Kievului, în cazul în care este posibil, vă rugăm să urmăriți slujbele online – fie pe televizor, fie pe platformele de socializare precum YouTube sau Facebook. În cazul în care doriți totuși să mergeți la biserică, vă rugăm să aveți grijă de propria siguranță! Încercați să evitați aglomerările mari”, a transmis Serhii Popko, șeful Administrației Militare a orașului Kiev (KMVA).

1
0
1
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?