Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cursa feroviară Chișinău-Odesa va fi anulată?

9 dec. 2015,, 11:45   Societate
2243 2
Поезд Кишинев-Одесса отменят?
Foto: unimedia.md
Trenul Chișinău-Odesa, posibil, va fi anulat sau își va schimba orarul, deoarece el lipsește din noul orar al Întreprinderii „Ucrzaliznîțea” (Căile Ferate din Ucraina), care intră în vigoare la 13 decembrie curent, iar Calea Ferată din Moldova nu vinde bilete la cursă de la această dată, informează NOI.md.

În nota la noul orar al Întreprinderii „Ucrzaliznîțea” se menționează că sînt posibile completări, dar bilete la trenul Odesa-Chișinău pe site-ul oficial al structurii se vînd numai pînă la 12 decembrie.

După cum au declarat reprezentanții Căii Ferate Odesa (CFO), cursa Chișinău-Odesa este instituită de Calea Ferată din Moldova. Deocamdată nu există decizia privind anularea ei, dar nu se știe dacă trenul de pe această rută va circula după 12 decembrie. Cei de la CFO au menționat că nu pot să influențeze situația.

La rîndul său, surse din cadrul Biroului de informații al Gării Feroviare a capitalei Moldovei au confirmat pentru NOI.md că, deocamdată, pentru 13 decembrie și zilele următoare nu se vînd bilete, dar nu au explicat motivul, rugînd să telefonăm mai tîrziu. Ei au calificat drept puțin probabilă anularea trenului Chișinău-Odesa, menționînd că, posibil, se va modifica orarul lui.

Anterior conducerea ÎS CFM a susținut negocieri cu Calea Ferată Odesa privind lansarea unuia dintre trenurile modernizate în România pe ruta Chișinău-Odesa. Nu este exclus că, în legătură cu aceasta, orarul trenului se va modifica.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?