Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4020

Dragalin, despre o nouă clădire pentru Procuratura Anticorupție: Deocamdată nu avem un sediu potrivit

2 mai. 21:53   Societate
2358 0

Procuratura Anticorupție deocamdată nu are o clădire identificată potrivită pentru instituție, a declarat șefa PA, Veronica Dragalin, la o emisiune de la TV8.

Potrivit acesteia, în ultimele luni au vizitat mai multe clădiri, iar cîteva chiar potrivite penru noul sediu al PA, însă de fiecare dată pe ultima sută de metri ceva nu mergea cum trebuie, transmite realitatea.

„Sarcina de identificare este pe Guvern, nu pe noi. Nu noi decidem ce clădire o să fie aleasă pentru Procuratura Anticorupție. Încă nu avem o clădire identificată potrivită pentru Procuratura Anticorupție. ”, a declarat Dragalin.

Totodată, Veronica Dragalin a răspuns la declarațiile făcute de președintele Parlamentului, Igor, Grosu, care a declarat la o emisiune de la PRO TV că șefa PA trebuie să meargă să își caute sediu. În același timp, șefa Procuraturii Anticorupție a mai spus că este de acord ca instituția sa să ocupe un etaj din clădirea Parlamentului.

„În șapte luni eu asta și am făcut. Procurorul General și eu din luna septembrie am fost la mai multe clădiri în Chișinău, cred că vreo 10 să vedem dacă sînt sau nu acceptabile pentru condițiile Procuraturii Anticorupție. Noi de patru ori am fost de acord cu clădirea propusă, dar de patru ori nu s-a primit”, mai spus șefa de la PA.


0
3
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?