Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Perciun o va acționa în judecată pe directoarea adjunctă a Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice

24 apr. 22:17   Politică
3346 0

''O voi acționa în judecată pe Natalia Reaboi, director adjunct al Școlii Sportive a Rezevelor Olimpice, pentru defăimare, a declarat ministrul de resort, Dan Perciun, la emisiunea Rezoomat de RLIve TV.

Totodată, Dan Perciun neagă acuzațiile Nataliei Reaboi cu privire la trucarea rezultatelor concursului pentru ocuparea funcției de director al școlii și o acuză de gestionare defectuoasă a acestei instituții în calitatea sa anterioară de vicedirector, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Este o școală mare, este o școală importantă. Cineva era angajat pe nai multe funcții, exista un venit și așa mai departe. Era o zonă de confort în care era lumea din punct de vedere financiar. Cînd se produce o schimbare se produc și nemulțumiri. Noi o să mergem pînă la capăt și aici și în altă parte unde există abateri și probleme financiare. Încercările de a merge la emisiuni, de a denigra Ministerul, de a opera cu informații false nu o sa ajute pe nimeni. Indiferent de cine nu ar face declarați este important să corespundă adevărului. Cred că altă cale decît a merge în instanță colegii mei nu să aibă și din cîte înțeleg documentele sînt pregătite și urmează în următoarele zile să fie acționate în judecată”, a declarat Dan Perciun.

Precizăm că, recent în spațiul public a apărut scandalul de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice. Asta se întîmplă după numirea în funcție a noului director. Astfel, directoarea adjunctă a Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice, Natalia Reaboi, a declarat la o emisiune de la N4 că a cîștigat concursul, dar nu a fost desemnată în funcție.

2
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?