Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Céline Dion: ”Nu am învins boala, este încă în mine şi pentru totdeauna”

24 apr. 22:00   Showbiz
1739 0

Cîntăreaţa Céline Dion a vorbit despre boala sa în primul interviu pe care l-a acordat după anunţarea diagnosticului, publicat miercuri în cel mai recent număr al revistei Vogue France, pe a cărui copertă figurează vedeta canadiană.

Diagnosticată în toamna lui 2022 cu o patologie neurologică rară, sindromul persoanei rigide (SPR), cîntăreaţa din Quebec, în vîrstă de 56 de ani, a declarat că urmează "terapie atletică, fizică şi vocală" cinci zile pe săptămînă, timp în care îşi lucrează atît corpul, cît şi vocea, notează Noi.md cu referire la agerpres.

"Merge bine, dar e mult de muncă. Cîte o zi, pe rînd", a mărturisit Céline Dion într-un lung interviu.

"Nu am învins boala, este încă în mine şi pentru totdeauna. Să sperăm că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca cu ajutorul cercetării ştiinţifice, dar trebuie să învăţ să trăiesc cu ea" a mai spus vedeta.

Întrebată despre capacitatea sa de a reveni pe scenă, Céline Dion a explicat că nu este în măsură să răspundă la această întrebare. "Nu ştiu... Corpul meu îmi va spune", a declarat ea în interviul însoţit de mai multe fotografii în care vedeta poartă ţinute create de mari designeri francezi.

Artista cu peste 250 de milioane de albume vîndute a comentat, de asemenea, într-un interviu video, o serie de momente notabile din cariera sa de 40 de ani, în care poate fi auzită cîntînd fără oprire timp de cîteva secunde.

Céline Dion a avut o scurtă apariţie surpriză, la începutul lunii februarie, la gala de decernare a premiilor Grammy din Los Angeles, Statele Unite, ocazie cu care i-a înmînat artistei Taylor Swift cea mai prestigioasă distincţie a serii, acordată la categoria "Albumul anului".

Vedeta din Quebec nu a mai urcat pe scenă de la un concert la Newark (Statele Unite) susţinut în martie 2020. Turneul său, "Courage World Tour", a fost apoi întrerupt de pandemia de COVID-19. Din 2021 a suferit din cauza efectelor SPR.

Afectînd aproximativ una din un milion de persoane, acest sindrom provoacă dureri severe şi dificultăţi de mişcare, îngreunînd activităţile fizice solicitante.

La sfîrşitul lunii ianuarie, Amazon Prime Video a anunţat lansarea viitoare a unui documentar despre cîntăreaţă, intitulat "I Am: Céline Dion", în care doreşte să "sensibilizeze" publicul cu privire la afecţiunea de care suferă vedeta.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?