X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4029

Streleț: Partenerii ne-au cerut să revedem unele condiții

3 dec. 2015,, 15:56   Politică
580 3

Streleț: Partenerii ne-au cerut să revedem unele condiții
Foto: tribuna.md

Discuțiile pe marginea formării unei majorități parlamentare nu s-au soldat deocamdată cu niciun rezultat, a anunțat astăzi liberal-democratul Valeriu Streleț. Potrivit lui, condiția înaintată de PLDM cu privire la desemnarea unui candidat neafiliat politic la funcția de premier nu a fost susținută de ceilalți parteneri de dialog, notează NOI.md.

„Pînă la acest moment nu au fost atinse anumite rezultate. În mod special, pe principiul prim-ministrului neafiliat politic, deocamdată nu avem o înțelegere de comun acord cu celelalte partide. Solicitarea colegilor este ca să cerem Consiliului național politic al PLDM să lărgească mandatul de negocieri al reprezentanților și ca să nu vorbim doar de un premier neafiliat, dar să acceptăm și alte posibile variante”, a remarcat Streleț.

Totodată, acesta a anunțat că nici condiția partajării de la zero a domeniilor de responsabilitate între partide nu a fost agreată de celelalte formațiuni.

În aceste condiții, Streleț a anunțat că PLDM va convoca încă o dată Consiliul național politic al formațiunii pentru a decide dacă va mai participa sau nu la negocieri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?