Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

„Dragostea din tei” a trupei O-Zone, ”reinventată” de David Guetta

8 apr. 15:45   Showbiz
3552 0

La mai bine de 20 de ani de la lansarea legendarei piese ”Dragostea din tei” a trupei O-Zone, unul din cei mai cunoscuți Dj din lume a reinventat celebra melodie.

”Iniţial cînd am auzit pentru prima dată sample-ul piesei postat de David Guetta pe Instagram, am avut un sentiment de Deja vu! E dovada faptului că piesa nostră e una legendară, iar eu sînt extrem de mîndru şi de recunoscător că sînt o parte care a contribuit la succesul piesei”, a scris Radu Sîrbu, fost membru O-Zone

Noua versiune a hitul trupei O-zone, „Dragostea din tei” a prins o nouă viață datorită a celui mai bun DJ al lumii, David Guetta. Este o colaborare cu One Republic şi reprezintă practic cel mai mare proiect muzical din ultimii ani în care se aude refrenul hitului O-Zone.

De menționat că ”Dragostea din tei” are mai multe Discuri de Platină şi de Aur obţinute şi peste 40 de adaptări în 12 limbi ale lumii.

Melodia a ocupat locul 1 în topurile europene vreme de trei luni, iar celebra revistă Rolling Stone a inclus-o în topul celor mai populare piese ale tuturor timpurilor, alături de hituri ale trupelor BackStreet Boys sau N Sync. În scurt timp, a ajuns să fie fredonată din China şi pînă la Hollywood.


Selena Gomez şi Rihanna au lansat piese inspirate de celebrul refren al trupei din Republica Moldova.

6
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?