Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Constructorul pentru crearea magazinelor online Cartum a devenit disponibil în Moldova ©

2 apr. 12:00   Business
3488 0

Cartum este soluția pentru cei care doresc să creeze rapid și ușor un magazin online cu un site modern. Site-ul pe Cartum se creează în câteva clicuri și pentru utilizarea constructorului nu sunt necesare abilități de programare sau un buget mare. Toată întreținerea tehnică a site-ului este gestionată de specialiștii platformei, permițând utilizatorilor să se concentreze pe conducerea afacerii.

Cartum.md​ oferă clienților săi o soluție gata de utilizare - un site care poate fi folosit imediat pentru vânzări online. Pe site-urile clienților Cartum sunt implementate toate funcțiile și integrările necesare de la început, dezvoltate ținând cont de nevoile afacerii. Pentru confortul clienților moldoveni, site-ul include implicit limbile română și rusă, iar, la nevoie, utilizatorul poate adăuga orice altă limbă. Navigația ușoară și aspectul atrăgător al magazinului online sunt asigurate de peste 100 de designuri gata făcute. Clienții Cartum pot alege oricare dintre acestea pentru a le folosi pe site-ul lor. Toate designurile, precum și site-ul în general, funcționează perfect pe tablete și smartphone-uri datorită unei versiuni mobile separate.

Pentru un serviciu de calitate către clienți, site-urile create cu constructorul includ integrări cu serviciul moldovenesc de plăți online Paynet și liderul pieței de livrări express în Moldova, Nova Poshta. Utilizatorilor Cartum le este necesar doar să configureze integrările cu acestea. De asemenea, platforma oferă API, prin intermediul căruia se pot realiza orice integrări necesare.

Cartum este potrivit pentru o gamă largă de vânzători online. Un magazin online pe platformă poate fi creat atât de afaceri la început, cât și de magazine mari cu zeci de mii de articole. Este ideal pentru vânzătorii de produse fizice și digitale. Pentru furnizorii și magazinele online care vând en-gros, site-urile create cu constructorul includ funcții speciale pentru lucrul cu clienți B2B.

Chiar dacă utilizatorul nu are experiență în gestionarea unui site web, aceasta nu este un obstacol pentru Cartum. Compania dispune de un serviciu de asistență tehnică, cu care clienții pot lua legătura prin chat și pot primi în timp real răspunsuri la toate întrebările despre constructor. De asemenea, pe site-ul Cartum a fost creat un blog, unde specialiștii platformei împărtășesc informații utile despre vânzările online.

Site-urile platformei sunt găzduite pe servere în Franța, ceea ce asigură funcționarea lor sigură și stabilă. Cartum se ocupă personal de hosting, protecția magazinelor online împotriva atacurilor cibernetice și actualizările site-ului. Pentru a crea un site pe Cartum, utilizatorului îi este suficient să trimită o cerere, să aleagă unul dintre designurile pregătite, să configureze și să umple site-ul cu conținut, să conecteze un domeniu și să plătească o taxă de abonament. Această tehnologie permite lansarea unui magazin online de la zero în câteva zile, cu un minim de cheltuieli — costurile tarifelor pe Cartum încep de la 77 de lei. Astfel, antreprenorul poate dedica tot timpul său rezolvării problemelor de afaceri, cum ar fi căutarea furnizorilor
sau organizarea logisticii, în timp ce partea tehnică este gestionată de specialiștii Cartum.

Lansarea unui magazin online pe Cartum nu este doar ușoară, ci și avantajoasă. Cartum, împreună cu partenerii săi, companiile Nova Poshta și Paynet, au pregătit oferte promoționale care vor minimiza cheltuielile utilizatorului la start.

Cartum oferă 2 luni de serviciu gratuit de întreținere a site-ului tuturor celor care creează un magazin online pe platformă și devin clienți ai Nova Poshta sau Paynet. De asemenea, compania a oferit temporar gratuit serviciul de migrare, care costă 2000 de lei. Specialiștii platformei vor transfera magazinul online existent de pe Price.md, WooCommerce, OpenCart și alte platforme pe Cartum.

Nova Poshta oferă o reducere de 20% la serviciile de livrare pentru clienții Cartum, după semnarea contractului cu compania. Condițiile promoționale vor fi valabile timp de două luni de la semnare. Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii care nu au încă un contract cu Nova Poshta.

Paynet conectează absolut gratuit toți noii clienți Cartum la serviciul său pe durata promoției.

Oferta specială este valabilă până la 30.04.2024.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?