X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Şase primari şi nouă consilieri din Criuleni părăsesc PLDM

1 dec. 2015,, 08:50  
912 1

Foto: hotnews.md

Fostul preşedintele al raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, actual preşedinte al fracţiunii PLDM în Consiliul raional Criuleni, a părăsit, împreună cu nouă consilieri raionali şi şase primari, Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Potrivit lui Vitalie Rotaru, motivul plecării este refuzul formaţiunii de a participa la negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare, care să continue parcursul european al ţării noastre.

Vitalie Rotaru a mai spus că a luat această decizie pentru că formaţiunii i-au revenit mandate pentru a continua cursul european al Republicii Moldova, însă PLDM acţionează iresponsabil în raport cu cetăţenii, prin deciziile din ultima vreme.

"Motivul este unul singur. Ar trebui, Partidul Liberal Democrat, să meargă în coaliţie, să meargă în alianţă, pentru că Republica Moldova ar trebui să meargă pe cale europeană, nu pe cale distrusă. Eu am luat o decizie, împreună cu colegii care au semnat acolo, ca să facem un lucru bun pentru viitorul ţării noastre", a declarat fostul preşedinte al raionului Criuleni, Vitalie Rotaru.

Anterior, au părăsit formațiunea consilieri raionali și primari din raioanele Şoldăneşti, Ștefan Vodă şi Ungheni. Şi ei şi-au exprimat dezamăgirea faţă de acţiunile liderilor Partidului Liberal Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?