X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

„DAAC System Integrator” și „Glory Global Solutions” automatizează sistemul bancar din Moldova (VIDEO)

30 noi. 2015,, 17:00  
1286 4
«DAAC System Integrator» и «Glory Global Solutions» автоматизируют банковскую систему Молдовы (ВИДЕО)
Foto: noi.md
La Chișinău a avut loc o conferință privind automatizarea sistemului bancar în sfera administrării banilor în numerar (Cash Management). Evenimentul a fost organizat de Compania „DAAC System Integrator”. La conferință au participat reprezentanți ai băncilor comerciale și Băncii Naționale a Moldovei, companiei „Glory Global Solutions” și experți interesați, relatează NOI.md.

În cadrul conferinței au fost prezentate ultimele tehnologii privind automatizarea procesului de evidență și control al banilor în numerar. Echipamentul liderului mondial pentru producerea tehnicii bancare – corporația niponă „Glory Global Solutions” – a atras atenția reprezentanților sectorului bancar, deoarece acest echipament va reduce substanțial numărul erorilor cauzate de factorul uman.

Serghei Ghincu, director general al „DAAC System Integrator”, intervievat de NOI.md, a menționat că această companie a debutat în domeniul soluțiilor și tehnologiilor pentru sistemele bancare de autoservire încă în anul 2003. „Acestea sînt bancomatele, terminalele de plată, sistemele soft de management a banilor în numerar. Acum noi sîntem cea mai mare companie de prestări-servicii în Moldova care deservește cel mai mare parc de bancomate produse de „Wincor Nixdorf”, „Diebold” și NCR”, a menționat Ghincu.

Potrivit lui, Moldova merge pe aceeași cale de utilizare a sistemelor automatizate de funcționare cu banii în numerar ca și țările europene. „De aceea, acum au devenit maximal de actuale echipamentul și softurile, care la bănci, case, unități de vînzare cu amănuntul își asumă pe deplin funcțiile de evidență, păstrare și control al banilor în numerar. Noi sîntem bucuroși că propunem Moldovei soluții de la liderul mondial în acest domeniu – corporația niponă „Glory Global Solutions”. De aceea, astăzi este organizată o conferință de presă la care vor fi demonstrate produse „Glory Global Solutions”, adaptate pentru piața moldovenească”, a specificat directorul general al „DAAC System Integrator”.

Șeful filialei din Rusia a companiei „Glory Global Solutions”, Mikhail Gorfunkel, care a participat la conferință, a relevat importanța automatizării procesului de prelucrare a banilor în numerar. „Noi am prezentat linia tehnicii bancare pentru procesarea banilor în numerar «Glory Global Solutions». Această companie este cel mai mare producător mondial de case de marcat. Ea este o companie niponă ce deține 70% din piața din Japonia. Noi sîntem reprezentați pe larg în toate țările lumii, adică pretutindeni unde sînt în circulație bani în numerar”, a relatat el. Gorfunkel și-a exprimat speranța că tehnologiile propuse de compania „Glory Global Solutions” vor fi solicitate pe piața Moldovei.

Corporația „Glory Global Solutions” a fost fondată în anul 1918 în orașul nipon Himeji. Compania produce echipament bancar din anul 1950. „Glory Global Solutions” este o campanie-lider în domeniul elaborării și producerii echipamentului cash handling al aparatelor de casă atît pe piața niponă internă, cît și în multe alte țări ale lumii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?