X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi: Sau tindeţi să repetaţi soarta lui Ceauşescu?

28 noi. 2015,, 16:35  
1210 7

Усатый: Или вы хотите повторить судьбу Чаушеску?
Foto: golos.md

“Exact acum un an Plahotniuc şi Filat au exclus din cursa electorală cel mai popular partid. Cel mai de temut partid pentru oligarhi”, a scris liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, pe pagina sa de Facebook.

“Pe parcursul anului ei au încercat să lupte cu noi, utilizând cele mai murdare metode. Pe 27 mai, când au organizat prima clounadă cu depistarea unor substanţe explozibile în Chişinău, în imaginile operative alături de explozibilul “găsit” în colţul stâng de jos al imaginilor se vedea ziarul nostru “Puterea e în adevăr”.

La începutul acestei săptămâni ei fac mare forfotă la Bălţi. Cu ajutorul proştilor lui Cavcaliuc au fost prinşi nişte răufăcători, care intenţionau să preia controlul asupra unor instituţii, de la penitenciar până la Filarmonica Naţională. Şi iarăşi luptătorii împotriva terorismului au venit la percheziţii cu ziarul nostru. În imaginile operative ziarul “Puterea e în adevăr” stă iarăşi în colţul stâng de jos alături de aşa-numitele “probe” la picioarele mascaţilor. Cu siguranţă nu este o coincidenţă. Nu exclud faptul că regimul de la guvernare pregăteşte noi provocări împotriva Partidului Nostru. Am mai spus şi repet: încetaţi acest circ. Nu tensionaţi situaţia. Răbdarea poporului are limite. Sau tindeţi să repetaţi soarta lui Ceauşescu?”, a spus Renato Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?