Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Șevciuk vrea să-i limiteze pe deputații transnistreni în posibilitățile financiare

26 noi. 2015,, 11:00  
1054 2
Шевчук хочет ограничить приднестровских депутатов в финансах
Foto: globalconflict.ru
Președintele autoproclamatei RMN, Evgheni Șevciuk, afirmă că posibilitățile financiare nelimitate ale unor deputați distrug concurența. În acest mod, nu toți deputații pot obține acces egal la alegători. Șeful regiunii din stînga Nistrului a declarat acest fapt în cadrul întrevederii cu locuitorii orașului Bender, relatează NOI.md cu referire la agenția locală de presă „Novosti Pridnestrovia”.

În ajunul alegerilor parlamentare din Transnistria, Șevciuk a declarat că este necesar de modificat dreptul electoral astfel, ca el să contribuie la concurența între candidați. „Deputații trebuie limitați, inclusiv în posibilitățile financiare utilizate în alegeri. La noi nu există acces egal la alegători”, a specificat președintele RMN.

Duminică, 29 noiembrie, în Transnistria va avea loc ziua unică de vot. Pe parcursul acestei zile, transnistrenii urmează să aleagă deputații în Sovietul Suprem, deputații în consiliile orășenești, deputații în consiliile sătești (de orășel), precum și conducătorii administrațiilor sătești.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?