X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Consilierii socialişti promit să facă publice încălcările comise de autorităţile Chişinăului

24 noi. 2015,, 10:45  
526 0
Советники-социалисты обещают предавать гласности нарушения со стороны властей Кишинева
Foto: a-tv.md
Consilierii municipali din fracţiunea Partidului Socialiştilor intenţionează zilnic să informeze societatea despre încălcările comise de Consiliul municipal şi Primărie. Intenția a fost anunțată luni, în cadrul unui briefing, de către şeful fracţiunii PSRM, Ion Ceban. El a spus că "societăţii îi va fi prezentată informaţia despre toate problemele şi fărădelegile din oraş".

"În Direcţia arhitectură, urbanism şi cadastru din Chişinău, pe 14 iunie 2013, şef interimar a fost desemnat Ivan Carpov, deşi acest subiect trebuia decis de Consiliul municipal, nu de primar. Aceasta este o dovadă a faptului că legea nu se respectă, precum şi a abuzului de putere. De asemenea, Carpov nu este funcţionar de stat şi astfel nu poate fi şef al unei instituţii municipale sau de stat. Pînă la desemnare a activat la o companie privată de proiectare, unde acum director este soţia sa", a informat Ceban.

Potrivit lui, "această informaţie este prezentată pentru ca oamenii să ştie şi să înţeleagă că, dacă undeva se desfăşoară lucrări ilegale de construcţie, în aceasta este implicat Carpov".

"Noi vom ataca toate lucrările de construcţie în instanţă, precum şi desemnarea ilegală a lui Carpov în funcţia de şef interimar al Direcţiei. Un alt aspect important este arenda a 100 de autobuze. Primăria a vorbit atît de mult despre aceasta, iar apoi a anulat concursul, deşi, cel mai probabil, deja a cumpărat autobuzele", a spus Ceban.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?