Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Spitalul feroviar din Bălți va fi închis?

21 noi. 2015,, 12:30  
2111 1
Foto: esp.md
Medicul șef al Spitalului feroviar din Bălți, Leonid Boz, a declarat că conducerea instituției a primit indicație să elibereze încăperile pe care le ocupă în decurs de 10 zile. Leonid Boz a menționat că pe 19 noiembrie el a fost la o întrevedere cu reprezentanții conducerii ÎS „Calea Ferată din Moldova”, la care a fost chemat prin telegramă.

În cadrul acestei întrevederi medicul șef a primit indicația să închidă, în termen de 10 zile, staționarul, să reducă personalul și să deconecteze clădirea de la sistemul de încălzire, cu excepția policlinicii în care feroviarii trec comisia medicală. Toate acestea au fost motivate prin lipsă de finanțare. Cu puțin timp în urmă, pe 2 noiembrie, spitalul a primit o telegramă cu aceleași cerințe. „Nu le-am putut îndeplini, pentru că nu e vorba de un ordin, ci de o simplă telegramă.

Ei doresc ca eu să fac toate acestea, dar nu sînt de acord. Acum am fost chemat, ei doresc să mă mustreze și să mă demită din funcție pentru că nu-mi îndeplinesc obligațiunile de funcție. Nu știu cît e de adevărat, dar... situația e așa cum este”, a declarat Leonid Boz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?