X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

MAI anunţă măsuri sporite de securitate la edificiile franceze din Chişinău

15 noi. 2015,, 09:40  
864 0

Балан: Нужно быть готовыми ко всему
Foto: noi.md

Conducerea Ministerului de Interne împreună cu împreună cu șefii subdiviziunilor aparatului central al ministerului și conducătorii autorităților și instituțiilor subordonate au adus un omagiu victimelor atacului terorist, precum și tuturor cetățenilor statului francez.

Totodată, Ministerul de Interne a anunţat că a întreprins măsuri sporite de securitate în preajma Ambasadei Franţei la Chişinău.

Potrivit ministrului în exerciţiu al Afacerilor Interne, Oleg Balan, au fost securizate şi reşedinţa ambasadorului francez şi sediul Alianţei Franceze.

"Am dispus aceste măsuri suplimentare până vom avea o claritate asupra evenimentelor care s-au întâmplat în Franţa. -Pentru Moldova cât de actuală este problema terorismului? – Sper că nu este actuală, dar oricum trebuie să fim gata pentru orice evenimente care poate avea loc în Republica Moldova şi iarăşi aceasta ne dă un semnal ca să fim pregătiţi şi să fim bine dotaţi, bine intruiţi, pregătiţi pentru orice fel de eveniment", a spus ministrul în exerciţiu, Oleg Balan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?