X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Peste 80 de concurenți s-au înscris la concursul „Balul brazilor de Crăciun”

14 noi. 2015,, 17:45  
910 0

Более 80 конкурсантов подали заявки на участие в «Бале рождественских елок»
Foto: news.21.by

Peste 80 de concurenți s-au înscris și anul acesta la concursul „Balul Barzilor de Crăciun”. Evenimentul se află la cea de-a V-a ediție, informează NOI.md.

Înscrierile la concurs s-au încheiat pe 13 noiembrie, iar expoziția brazilor care au intrat în concurs se va desfășura în perioada 20 noiembrie-10 decembrie, în incinta Muzeului Național de Istorie.

„Această ediție aniversară ar fi putu fi mai pompoasă, mai mare, mai scumpă, mai nu știu cum. Dar ea va fi mai ales una de suflet. Pentru că nici un miliard și nici o criză economică nu-i poate lipsi pe oameni de nevoia de a avea un Crăciun, de a se ajuta, a se susține și a împărți bucurie unii altora. Iar arta, designul, creativitatea sunt un fel de calorifere pentru suflet. Noi, oamenii, ne simțim mai bine consumînd frumosul”, scrie organizatoarea evenimentului, Nata Albo pe blogul său personal.

Pe 11 decembrie va avea loc și o licitație unde toți doritorii vor putea cumpăra unul din brăduții expuși la „Balul Brazilor de Crăciun”. Concurenții vor fi premiații și vor primi cadouri din partea sponsorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?