Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Cînd investitorii italieni vor începe producția de cabluri electrice în Strășeni?

11 noi. 2015,, 14:45  
928 0
Когда итальянский инвестор запустит производство электрокабеля в Страшенах?
Foto: stena.ee
Viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, a întreprins o vizită de lucru în raionul Strășeni, unde a discutat cu reprezentanții autorităților publice locale și agenții economici despre implementarea proiectelor investiționale, problemele cu care se confruntă mediul de afaceri, posibilitatea atragerii unor noi investiții, informează NOI.md cu referire la Ministerul Economiei.

La Strășeni, Bride, împreună cu președintele raionului, Mihai Popa, au vizitat platoul de construcție a întreprinderii ”La Triveneta Cavi Development” SRL, subzona nr. 5 (or. Strășeni) a Zonei Economice Libere „Bălți” și sediul viitorului colegiu de inginerie.

Stephane Bride a apreciat eforturile companiei ”La Triveneta Cavi Development”, care într-un timp record a construit și amenajat în proporție de circa 95 la sută infrastructura uzinei de producere a cablurilor electrice de tensiune medie și joasă. Directorul executiv al SRL ”La Triveneta Cavi Development”, Biagio Stamegna, l-a informat pe vicepremierul Bride că în prezent sînt în plină desfășurare lucrările de instalare a utilajului, de finalizare a infrastructurii și spațiilor administrative. Acesta susține că prima producție va fi scoasă de la întreprindere către finele anului curent, iar în volum deplin uzina va activa la începutul anului 2016. Volumul investițiilor în acest proiect constituie circa 20 de milioane de dolari SUA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?