Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Natalia Barbu organizează un concert în memoria mamei sale

10 noi. 2015,, 14:00  
1681 0

Natalia Barbu organizează un concert în memoria mamei sale
Foto: devoratormonden.ro

„Amintirile ne poartă” – este genericul concertului organizat de Natalia Barbu în memoria mamei sale. Acesta va avea loc 11 noiembrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, unde, alături de interpretă, vor participa și alți artiști autohtoni, care vor interpreta piesele regretatei Anei Barbu, informează NOI.md.

La concert vor participa Ion Suruceanu, Olga Ciolacu, Anatol Latîșev, Anatol Mîrzenco, frații Bivol, Gheorghe Țopa, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu și alții. Va răsuna atît muzică populară, cît și ușoară, ambele genuri fiind abordate de interpreta comemorată.

„E trist fără prezența ei, care ne-a lăsat o groază de amintiri minunate. Ne-a umplut sufletele cu dragoste, ne-a lăsat o avere muzicală atît de frumoasă, încît nu poate să se piardă, motiv pentru care tăticul a venit cu ideea de a-i aduna pe prietenii mamei pentru a cînta muzica ei. Ideile trebuie realizate cînd vin. E păcat să le ții în sertar. Probabil, o fi și vreun semn de la ea. Dacă se cerea acum un concert, de ce nu l-am organiza?! Fac atunci cînd cere sufletul și dorul”, a declarat Natalia Barbu pentru portalul promotime.md.

„Dorim să transmitem prin acest concert că Ana Barbu, o artistă cu voce de aur, rămîne vie prin repertoriul său și prin dragostea noastră pentru ea”, a conchis interpreta.

Concertul va începe la ora 19.00 și va dura în jur de două ore și jumătate.

Reamintim că Ana Barbu s-a stins din viață pe 18 mai 2015, răpusă de o boală incurabilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?