X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Ambasadorul Rusiei: La Forumul investițional va fi semnat un șir de documente între Găgăuzia și regiunile Rusiei

6 noi. 2015,, 17:15  
2781 1
Посол России: На инвестиционном форуме будет подписан ряд документов между Гагаузией и регионами РФ
Foto: jurnal.md
Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a anunțat despre semnarea unui șir de acorduri între autonomia găgăuză și regiunile Rusiei.

Potrivit lui Farit Muhametșin, la Primul forum investițional în Găgăuzia au sosit delegații dintr-un șir de regiuni cu care Găgăuzia a semnat acorduri de cooperare.

Aceștia sînt reprezentanți ai structurilor puterii și oameni de afaceri din Republica Tatarstan, regiunile Moscova, Pskov, Breansk, Kostroma și Penza. Cu regret, din cauza ultimelor evenimente tragice, la forum nu va putea sosi misiunea culturală de afaceri din Sankt-Petersburg.

În cadrul forumului vor fi semnate, de asemenea, un acord de cooperare între Găgăuzia și ținutul Krasnodar, un plan de acțiuni pentru cooperare între Găgăuzia și regiunea Penza, un contract între camerele de comerț și industrie ale Găgăuziei și Tatarstanului, comunică portalul de știri Gagauzinfo.md.

Ambasadorul a menționat că participarea la forumul investițional va ajuta delegațiile din Rusia să cunoască mai îndeaproape Găgăuzia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?