X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ghimpu: PL nu va accepta o alianță cu PD și PCRM

5 noi. 2015,, 13:43   Puterea
5764 8

Ghimpu: PL nu va accepta o alianță cu PD și PCRM
Foto: noi.md

Liderul PL, Mihai Ghimpu, susține că liberalii nu vor accepta alt format al coaliției de guvernare, decît în formula PLDM, PD, PL și a grupului Leancă. Liberalul a criticat refuzul liberal-democraților de a participa la negocieri, precizînd că anume ei sînt responsabili pentru situația dificilă în care se află țara, notează NOI.md.

„PL vede doar o alianță între aceste trei partide. Așa, cu toate problemele prin care am trecut noi. Nu înțeleg decizia PLDM-ului. Cu atît mai mult că pentru situația politică și economică în care am ajuns e vina PLDM-ului. Au furat miliardul și acum ne spun descurcați-vă! Foarte frumos și creștinește! Las să aducă miliardul înapoi și putem sta jumătate de an fără guvern. Da, recunosc, au o supărare, dar noi ne-am asumat să lucrăm pentru oameni”, a menționat Ghimpu.

Acesta a mai precizat că liberalii nu vor merge într-o alianță cu PD și PCRM. Totodată, acesta a sugerat că în condițiile create, decizia cu privire la eventuala participare la negocieri rămîne la discreția fiecărui deputat PLDM în parte.

„Avem nevoie de guvern acum. Asta trebuie să înțeleagă PLDM-ul. Dacă nu înțelege partidul, să înțeleagă deputații care sînt în Parlament”, a adăugat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?