Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Companiile moldoveneşti ale căror vinuri pot reveni pe piaţa rusă

2 noi. 2015,, 14:30  
2267 0
Роспотребнадзор назвал молдавские фирмы, чье вино может вернуться в РФ
Foto: eurasianews.md
Serviciul federal pentru supraveghere în domeniul protecţiei drepturilor consumatorilor şi bunăstării populaţiei „Rospotrebnadzor” a numit şase companii vinicole ale căror produse au fost anterior declarate sigure şi stabile, iar acum urmează să se adopte o decizie în vederea reluării livrărilor lor în Federația Rusă.

Potrivit comunicatului Serviciului rus, lista acestor întreprinderi a fost întocmită în urma examinării rezultatelor expertizei produselor vinicole livrate anterior în Rusia din Găgăuzia de către SRL „Tartcomvin”, SA „Cioc-Maidan-Vin”, SRL „Jemciujina”, SRL „DK-Intertrade”, SA „Vina Comrata” şi SRL „Suvorov-Vin”.

„Pentru soluţionarea problemei reluării livrărilor de produse vinicole în Federaţia Rusă, întreprinderile menţionate urmează să prezinte Instituţiei federale bugetare a sănătăţii „Centrul de igienă şi epidemiologie de la Moscova” a Serviciului „Rospotrebnadzor” mostrele produselor sale pentru o expertiză. După efectuarea expertizei, Rospotrebnadzor va adopta o decizie privind autorizarea introducerii pe teritoriul Federaţiei Ruse a produselor vinicole ale întreprinderilor nominalizate”, a menţionat Rospotrebnadzor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?