X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Un deputat din PLDM își îndeamnă colegii să accepte crearea noii majorităţi parlamentare

30 oct. 2015,, 16:05   Politică
5775 8
Foto: hotnews.md
Deputatul din Partidul Liberal Democrat (PLDM) Grigore Cobzac și-a îndemnat colegii de partid să accepte propunerea Partidului Democrat (PDM) cu privire la iniţierea negocierilor de formare a majorităţii proeuropene, în pofida ultimelor acţiuni ale democraţilor. Politicianul a lansat îndemnul vineri pe reţelele de socializare.

Cobzac a spus că în Moldova nu este un cetăţean care nu ar conştientiza ce reprezintă PDM şi ce acţiuni pot fi aşteptate de la formaţiune.

"PD a acumulat şi cu succes aplică un enorm potenţial de distrugere şi demolare a tot ceea ce-i stă în cale. Arsenalul include cele mai «democratice» şi «civilizate» metode – control al instituţiilor de drept, pe care le foloseşte direct contra partenerilor/oponenţilor şi în construcţie de partid, corupere şi şantaj în activitatea politică, cinism nemaivăzut, minciună, defăimare, calomnie, manipulare în formarea opiniei publice după placul şi înţelesul dînşilor, prin intermediul multiplelor instituţii media pe care le controlează", consideră el.

Potrivit deputatului, totul este posibil în viziunea lor şi prin acţiunile lor "au reuşit să ridice ştacheta admisibilităţii mizeriei în politică la un nivel record".

"Dar... nu este aceasta atît de important. Îndemnul meu este către colegii din PLDM. Mai lăsaţi supărările. Ţara este în primejdie. Trebuie să salvăm cursul european. PD aşteaptă. Unde este responsabilitatea voastră? Cît mai repede să construim o nouă coaliţie proeuropeană bazată pe încredere reciprocă, principii şi valori europene", a scris Cobzac.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?