Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Lupu: Vom vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

29 oct. 2015,, 13:27   Politică
2573 1

Lupu: Vom vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului
Foto: noi.md

Liderul PD, Marian Lupu, a anunțat că formațiunea sa va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Streleț. Politicianul a precizat că premierul Valeriu Streleț a încercat în ultima perioadă să obstrucționeze ancheta în cazul fraudelor din sistemul bancar și a dat dovadă de comportament abuziv, notează NOI.md.

Mai mult, politicianul afirmă că premierul a acționat doar în apărarea intereselor lui Vlad Filat, în ultima perioadă. „Ce face domnia sa de două săptămîni? Se ocupă doar de partid și face avocatură pentru Filat la televiziuni. Considerăm inacceptabil acest comportament, care denotă lipsa capacității lui Valeriu Streleț să conducă Guvernul în situații complicate”, susține Lupu.

Potrivit lui Marian Lupu, democrații vor retrage încrederea față de executiv și din considerentul că anume PLDM ar sta în spatele acțiunilor de protest organizate de platforma „DA”.

„Îi reproșăm în modul cel mai direct, că împreună cu Filat a stat în spatele unor acțiuni de protest organizate de platforma DA”, a adăugat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?