Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

„Fly Dubai” dorește să relanseze cursa directă Chișinău-Dubai

26 oct. 2015,, 15:00   Economie
4837 1

Fly Dubai хочет вернуть прямой авиарейс Кишинев-Дубай
Foto: wikipedia.org

Compania aeriană low cost „Fly Dubai” dorește să relanseze cursa directă Dubai – Chișinău, informează NOI.md. Potrivit Autorității Aeronautice Civile a Moldovei, aceste subiect a fost discutat în cadrul consultărilor bilaterale dintre șeful instituției, Mircea Maleca, directorul general al Autorității Aeronautice Civile a Emiratelor Arabe Unite, Saif Mohammed Al Suwaidi, și reprezentanții companiei „Fly Dubai”. Dialogul a avut loc în Turcia, unde în perioada 19-22 octombrie 2015 Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a participat pentru prima dată în istoria modernă a aviației civile din Republica Moldova la ICAN – Evenimentul de Negociere a Serviciilor de Transport Aerian dintre statele-membre.

În cadrul întrevederii au fost menționate rezultatele bunei colaborări dintre autoritățile ambelor state. Urmare a semnării, în noiembrie 2013, a Acordului bilateral privind serviciile de transport aerian dintre EAU și Republica Moldova, au fost lansate cursele directe dintre Dubai și Chișinău, operate de compania aeriana low cost „Fly Dubai”.

Reprezentanții „Fly Dubai” au confirmat că retragerea în mai 2015 a companiei de pe piața din Republica Moldova a fost dictată mai mult de aspecte de ordin economic regional. În prezent, „Fly Dubai” consideră necesară relansarea zborurilor dintre Dubai și Chișinău, iar oportunitatea din punct de vedere economic va sta la baza luării deciziei finale privind posibila relansare în noiembrie-decembrie 2015 a acestei curse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?