Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4039

Nicolenco: Ne aşteaptă scenarii sumbre

24 oct. 2015,, 16:30   Politică
7834 2
Николенко: Нас ожидают мрачные сценарии
Foto: ipn.md
Situaţia politică ne determină să facem prognoze foarte sumbre, inclusiv despre pericolul abolirii Acordului de Asociere cu UE şi reîntroducerea regimului de vize pentru călătoriile în UE. De această părere este analistul politic Olga Nicolenco. „Trebuie să ne luăm rămas bun de la Guvernul Streleţ şi să ne pregătim pentru o guvernare de stânga. PLDM şi PL trebuie să se pregătească pentru a trece în opoziţie”, a comentat Nicolenco în cadrul emisiunii „Pahomi” de la postul de televiziune „Realitatea TV”, transmite IPN.

Experta consideră că nu sunt exluse nici alegerile anticipate. „Nu sunt excluse alegerile anticipate şi chiar alegerile anticipate pentru Primăria Chişinău. Astronomii spun că în noiembrie vom avea câteva zile de întuneric. În Republica Moldova acest întuneric s-a lăsat deja şi, probabil, pentru mai mult timp”, a notat Nicolenco.

Referindu-se la reţinerea fostului premier Vlad Filat, Nicolenco a spus că este o răfuială politică. „Dacă este vinovat, trebuie să răspundă. După reţinerea lui am aşteptat să urmeze şi alte reţineri, care întârzie şi probabil nu vor avea loc. Filat cunoaşte multe şi a avut ocazia să le spună de la tribuna Parlamentului sau, cel puţin, când a fost adus la Curtea de Apel. Dar se abţine s-o facă, probabil pentru că se află într-un proces de negocieri”, a spus experta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?