X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Voronin: A acuza PCRM de inconsistență înseamnă a da dovadă de miopie

20 oct. 2015,, 12:08   Politică
3127 6
Воронин: Обвинять ПКРМ в неполноценности – удел людей недальновидных
Foto: noi.md
Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a menționat că în cei 23 de ani de activitate partidul s-a consolidat, nu a permis să fie discreditat, devenind o forță politică guvernantă. Eforturile Partidului Comuniștilor în domeniul integrării europene liderul comuniștilor le-a calificat drept „utile pentru stat”, transmite NOI.md.

Voronin a amintit în cadrul conferinței de presă că la 22 octombrie 1993 a avut loc adunarea constitutivă a Partidului Comuniștilor. Liderul PCRM a specificat că nu are de ce să se rușineze de deciziile adoptate în timpul aflării partidului său la putere.

Politicianul a remarcat eforturile depuse în sfera integrării europene: „Începînd cu anul 2002, noi am muncit eficient în domeniul integrării europene și nu la nivel de declarații, ci prin acțiuni concrete”. „Noi am adoptat 450 de legi care au apropiat cadrul nostru juridic de cel european”, a declarat Voronin.

Președintele Partidului Comuniștilor a menționat că acuzarea PCRM de inconsistență este preocuparea celor miopi. „Partidul Comuniștilor este o formațiune bine structurată, care include organizații de bază, de tineret, de femei și de veterani”, a menționat Voronin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?